Klantenservice

Veel gestelde vragen

Om inkopen te doen als klant bij Verbruggen, dien je in het bezit te zijn van een Verbruggen klantaccount. Deze is eenvoudig online aan te vragen. Voor het aanvragen is een geldig legitimatiebewijs nodig in combinatie met een uittreksel van de Kamer van Koophandel. Vanzelfsprekend wordt je aanvraag met uiterste zorg behandeld. Na goedkeuring kun je direct inkopen doen. Het kan voorkomen dat je aanvraag wordt afgekeurd. Ben je het daar niet mee eens? Neem dan contact op met de klantenservice. Klant worden? Vraag direct online je Verbruggen klantaccount aan.
Bezorgklant worden van Verbruggen is simpel. Meld je aan via de website en wij nemen je aanvraag in behandeling. Voor het aanvragen is een geldig legitimatiebewijs nodig in combinatie met een uittreksel van de Kamer van Koophandel. Vanzelfsprekend wordt je aanvraag met uiterste zorg behandeld. Na goedkeuring kun je direct bestellingen plaatsen. Het kan voorkomen dat je aanvraag wordt afgekeurd. Ben je het daar niet mee eens? Neem dan contact op met de klantenservice.
Bij Verbruggen garanderen we scherpe prijzen. Deze zijn echter enkel zichtbaar voor onze klanten. Wil je op de hoogte blijven van de prijzen van Verbruggen? Meld je dan aan als klant.

Direct klant worden?

Producten en service
op maat

Registreer je simpel en krijg toegang tot ons volledige en gevarieerde assortiment.

Niet kunnen vinden waar je naar op zoek was?

Laat een bericht achter voor een van onze medewerkers.