verbruggen-luculles-press2

Lucullus is dé specialist in kwalitatieve boodschappen en keukenbenodigdheden (non-food) voor de Aziatische keuken.

Actief als importeur sinds 1941 met een enorme hoeveelheid kennis en ervaring als het gaat om het leveren van heerlijk smakende Aziatische producten.

2-lucullus_parallax-1-2
3-lucullus-left
4-lucullus-right
5-lucullus-center-scaled

Lucullus is voor Verbruggen Food Group een grote aanvulling op het bestaande assortiment.

Naast de eigen merkproducten vallen onder dit label ook de producten van Indomie en Kara Coconut, om zowel onze Nederlandse als Duitse klanten te laten genieten van de Aziatische keuken. Aan het assortiment worden niet zomaar producten toegevoegd, maar slechts een beperkt aantal producten omdat we uit willen gaan van de beste kwaliteitsproducten.


smabal

Sambal

bijgerechten

Bijgerechten

ketjap

Ketjap

sauzen

Sauzen & marinades

boemboes

Boemboes

kruiden-2

Kruiden

mie-en-noedels

Mie & noodles

non-food

Non-food

6-lucullus-left
7-lucullus-right

De producten die Lucullus toevoegt aan het assortiment bevatten allen de ISO standaarden voor import, opslag en handel. 

Naast dat Lucullus streeft naar een hoge kwaliteit van producten volgen zij ook de laatste ontwikkelingen rondom producten en eetgewoonten; zo zijn halal en biologische producten ook in de Aziatische keuken opkomend. Daarom zal ook Lucullus het assortiment zorgvuldig uitbreiden, mits de kwaliteit van de producten op het niveau blijft waar Lucullus bekend om staat.


8-lucullus-center-scaled

De naam Lucullus: fijnproever

Lucius Licinius Lucullus was een Romeinse veldheer die leefde van 109 tot 57 voor Christus. Hij vergaarde veel rijkdom met enkele succesvolle veldtochten in Klein-Azië (ongeveer 10 jaar). Na zijn terugkomst in Rome organiseerde hij grote feesten waarbij de gasten allerlei lekkere gerechten uit Azië kregen voorgeschoteld. Lucullus was een gul gastheer. De diners en feesten die hij gaf waren in die tijd legendarisch. Hierdoor is de naam Lucullus een synoniem geworden voor ‘fijnproever’.


Cookie-instellingen
U kunt hieronder uw cookie-instellingen kiezen en accepteren: