Maatregelen rondom het COVID-19 virus

Net als de rest van Nederland en de rest van de wereld houden wij momenteel rekening met de uitbraak van het COVID-19 virus. De distributiesector is een van de sectoren die nadrukkelijk in het nieuws komt in deze periode. Via deze weg laten wij u weten welke stappen wij bij Verbruggen Food Group nemen om op een verantwoordelijke wijze met deze situatie om te gaan en wat dit betekent voor u als klant.


Wat betekent het COVID-19 virus voor Verbruggen Food Group?


Voor de levensmiddelen- en foodbranche betekent de huidige situatie een verhoogde werkdruk, gezien de toegenomen vraag. Zoals ook door anderen aangegeven, hebben ook wij ruim voldoende voorraad en is er geen reden tot paniek over de beschikbaarheid van producten. Voor ons betekent het dat ons personeel hard aan het werk is om alles op de wijze te laten verlopen zoals u van ons gewend bent. Mocht er onverhoopt iets anders gaan kunt u het bij ons aangeven en zoeken we samen naar een oplossing. Desondanks vragen wij in een dergelijke situatie om uw begrip.


Wat betekent het COVID-19 virus voor u als klant?


Zoals aangegeven verwachten wij niet dat u als klant enige hinder ervaart bij de levering van uw bestellingen. Wij rijden met onze eigen vrachtwagens, waardoor wij niet afhankelijk zijn van derden. Daarnaast nemen onze chauffeurs en andere medewerkers aanvullende hygiënische maatregelen om verspreiding van het virus tegen te gaan.


Hoe zit het met leveringen in het buitenland?


Wij houden de richtlijnen van het RIVM en het kabinet aan met betrekking tot reizen van en naar het buitenland. Zolang dit geoorloofd is, bezorgen wij waar mogelijk.