bg-about-red-vector2

Persberichten

Persvragen, samenwerkingen of algemene interesse in de werkzaamheden van Verbruggen Food Group? Neem contact op met onze klantenservice:


customerservice@verbruggenfoodgroup.com

hagelswag-thumb

Verbruggen Food Group neemt meerderheidsbelang in Hagelswag Ontbijtchocolade

Verbruggen Food Group, groothandel voor horeca, grootverbruik en bedrijfsmarkt, heeft een meerderheidsbelang genomen in Hagelswag, het merk voor échte ontbijtchocolade. De investering ondersteunt Hagelswag bij het realiseren van haar groeiambities om échte ontbijtchocolade breder beschikbaar te maken in binnen- en buitenland.

verbruggen-luculles-press2

Verbruggen Food Group neemt Lucullus over

Verbruggen Food Group neemt Lucullus over, de specialist op het gebied van kwalitatieve levensmiddelen en keukenbenodigdheden (non-food) die horen bij de Oosterse keuken. Lucullus is sinds 1941 actief als importeur en staat voor producten van betrouwbare kwaliteitsmerken. Dankzij de vele importfaciliteiten die Lucullus heeft opgebouwd zijn inmiddels veel grote en belangrijke A-merken terug te vinden in het assortiment.

header

Persbericht : Verbruggen Food Group neemt zoetwaren-groothandel Bos-Gooiland over

Verbruggen Food Group en snoep- en chocoladegroothandel Bos-Gooiland maken vandaag bekend dat ze overeenstemming hebben bereikt over de overname van Bos-Gooiland door Verbruggen. Alle medewerkers van Bos-Gooiland worden behouden, en werkzaam vanuit het hoofdkantoor van Bos-Gooiland in Veenendaal.

dc_verbruggen_haps

Persbericht : Verbruggen Food Group verhuist naar DC van 60.000m2 in Cuijk

Verbruggen Food Group betrekt medio april 2021 een nieuw distributiecentrum van 60.000 m2 op Businesspark Laarakker langs de A73 bij Cuijk. Voor Verbruggen Food Group is de verhuizing noodzakelijk wegens de groei die de groothandel momenteel ondergaat.

Cookie-instellingen
U kunt hieronder uw cookie-instellingen kiezen en accepteren: